Malika De Prins verlaat de gemeenteraad

Op 18 december 2021

Malika De Prins, ons jongste N-VA gemeenteraadslid, kondigde recent haar ontslag aan als raadslid. Bij de verkiezingen in 2018 was zij nog student maar ondertussen is Malika werkzaam als opvoedster in een instelling voor andersvaliden en heeft ze daarnaast de nodige engagementen binnen Chiro Lint. Helaas is dit werk moeilijk te combineren met een mandaat binnen de gemeente- en OCMW-raad en het BCSD. Wij vinden dat uiteraard heel erg jammer maar respecteren haar beslissing. Het is wel heel bijzonder dat net haar vader de volgende kandidaat in lijn is om een mandaat op te nemen. Wij zijn dan ook verheugd dat Michel de zetel van Malika wil overnemen.

Michel is vrachtwagenchauffeur en creatieve duizendpoot binnen het Lintse verenigingsleven. Hij is gehuwd en heeft 3 kinderen. Zijn hobby's zijn tennis en oldtimers.

De toekomst van de jeugd ligt mij nauw aan het hart. Mijn vrouw is onthaalmoeder en we zien dagelijks jonge ouders bij ons thuis die het beste willen voor hun kinderen. Jongeren in een veilige omgeving zien opgroeien, daar wil ik aan meewerken. Het verenigingsleven is iets waar ik mijn ei in kwijt kan. Jarenlang heb ik als vrijwilliger en bestuurslid meegewerkt aan het grootste evenement dat onze gemeente rijk is, Suikeren Zondag. Op dit moment ben ik bestuurslid bij KFC Lint, de mooiste voetbalclub van het land. 

Michel legt de eed af tijdens de gemeenteraad van januari 2022. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is